شکایت بابت اشتباه دندانپزشکی چطور است؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۵۲۳ #47474738

باسلام بنده شش سال پیش نزد دندانپزشکی ارتودنسی را شورع کردم که طبق معاینات و عکسهای موجود از شش سال میش نظر سایر پزشکان بر این است که حتی ذره ای تفاوت ایجاد نشده است‌. ایشان هزینه را هم کامل دریافت نموده اند. آیا من میتوانم شکایت بکنم؟ آیا شکایت من راه به حایی میبرد؟ اینجانب قصد دریافت هزینه و شروع درمان زیر نظر پزشک دیگری دارم‌. باتشکر

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مراتب را از طریق نظام پزشکی پیگیری نمایید

با سلام با در دست داشتن دلایل مدارک ازطری ق جرایم پزشکی شکایت خودرا مطرح نمایید.

مراتب را از طریق نظام پزشکی پیگیری نمایید

سلام می توانید اقدام به طرح دعوا نمایید

از طریق نظام پزشکی شکایت کنید

بادرودوسلام ازدادسرای جرایم پزشکی اقدام نمایید.

در صورت داشتن ادله کافی موضوع را از طریق دادسرای جرائم پزشکی پیگیری کنید.