سفته کار به چه صورت باشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۸ #47457912

و متن سفته هم همینطور که نشه ازش سواستفاده کرد

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
درقراردادکاری حتماشماره سفته راذکرکنیدوحتما یک نسخه ازقرارداد رانزد خودنگهداریدودرروی سفته قید حواله کردراخط بزنید وبنویسید بابت حسن انجام کار دروجه کارفرما وحتما کپی سفته را برای خودبگیرید ورسیدی هم از کارفرما همراه باتاریخ تحویل دریافت کنید

سلام جهت ضمانت حسن انجام کار ..موفق باشید

سلام
تفاوتی با سایر سفته ها ندارد.

با سلام حتما در قراردادکار ذکر شود که بابت تضمین حسن انجام کار است خیلی دقت شود برخی از کارفرماین در سفته مینویسند بابت قرض الحسنه و بعد از ان سو استفاده مینمایند بسیار مواظب باشید

با درود در قرارداد مجزا شرایط کار و روش اجرایی مثلا تضمین، و شماره ان قید گردد

با سلام در قرارداد به شماره سفته ها اشاره شود و روی آن بنویسد جهت ضمانت حسن انجام کار ‌.