اگر سانحه پیش بیاد میتوانیم از ان کلوز استفاده کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۳ #47437240

کلوز بیمه مسولیت پیمانکاران فرعی در بیمه نامه شرکت میباشد،در صورتی که با یک نفر با یک شخص قراردا داشته باشیم ( شخص با شرکت قرارداد بسته ) و اعلام کنیم در قرارداد که هزینه های حوادث به عهده خودش میباشد و سانحه پیش بیاد میتوانیم از ان کلوز استفاده کنیم؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

به موجب کلوز مسئولیت پیمانکاران فرعی با رعایت شرایط بیمه نامه (مشروط به پرداخت حق بیمه اضافی متعلقه) مسئولیت پیمانکاران فرعی که اجرای بخش هایی از پروژه رابرعهده دارند برای صدمات جسمانی کارکنان بیمه می گردند.
اگر بیمه نامه با نام صادر گردد نمی توان این کلوز را برای این بیمه نامه انتخاب کرد و اگر بیمه گذار بخواهد فقط کارگر پیمانکار اصلی را بیمه نماید باید بیمه نامه را با نام صادر نمود.

لذا با توجه به توضیحات و در حالت عادی، با همکاری طرفین می توان از کلوز مذکور استفاده کرد.
اما پیشنهاد می کنم مورد را با نمایندگی صادر کننده بیمه نامه در میان گذاشته و با توجه به متن دقیق بیمه نامه و همچنین مفاد قرار داد اقدام نمایید.

با آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما.