آیا با شکایت تو اداره کار میتونیم حق و حقوقمون رو بگیریم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۷۸۲ #47408912

من تو شرکتی مشغول به کار بودم که صاحبش فوت کرد و ۳ هفته همه کارکنانش منتظر بودیم که ببینیم چی میشه
در نهایت گفتن که شرکت تعطیل میشه و حقوق فقط یک ماه پرداخت میشه ( اون هم به صورت دادن اجناس به جای پول)هه و در صورتی که حقوق ۵۰ روز و طلبکار بودیم و همینطور بیمه که گفتن پرداخت نمیشه
ضمنا سفته هایی که بابت حسن انجام کار داده بودیم رو بهمون پس ندادن

مشاوره حقوقی سفته
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شرکت طرف حساب شماست و میبایست بطرفیت آن در اداره کار طرح دعوا کنید،کلیه حقوق شما قابل مطالبه هست و میبایست مدارکی برای پرداخت معوقات ارائه دهند والا محکوم ب پرداخت خواهند بود،برای استرداد سفته ها نیز میتوانید با ثبت دادخواستی بدین منظور اقدام ب طرح دعوت کنید

بادرودوسلام برای دریافت حق و حقوق خودازطریق اداره کار اقدام نمایید.

سلام شما میتوانید با مراجعه به اداره کار در خصوص پرداخت حق بیمه و حقوق خود و سایر مزایای قانونی به اداره کار مراجعه کنید و در خصوص ضمانت میتوانید به دادگاه مراجعه و تقاضای استرداد سفته نمایید.

سلام با توجه به سوال شما به اداره کار جهت پیگیری باید اقدام نمایید موفق باشید

سلام
از طریق مراجعه به اداره کار می توانید پیگیر حق و حقوق حقه خود باشید و لکن برای استرداد سفته های تضمینی ناچار از تقدیم دادخواست و طرح دعوی در دادگاه هستید .

با احترام برای استرداد سفته ها دادخواست بفرستید و برای حقوق و مزایای خود می‌توانید خطاب به اداره کار طرح دعوا نمائید.

سلام بر شما.سفته ها را باید دادخواست استرداد بدهید و در رابطه با حقوق و بیمه هم از طریق اداره کار اقدام کنید.موفق باشید