درمورد سفته هایی که ارایه دادم و رد صلاحیت شده چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۹۵ #47391036

باسلام
یکی از پرسنل در سالن زیبایی مبالغ زیادی از بنده کارفرما گرفته بودن بنده به اعتبار که این خانم در سالن کار میکنه این مبلغ رو میدادم ولی چون این خانم مشخص شد که خیانت در امانت می‌کنند مجبور به اخراج ایشون شدم اشتباهی که کردم حین ارتکاب به پلیس خبر ندادم ایشون و ‌بخشیدم ‌فقط خواستم که بدهی‌هاشون رو بدن از قرار بر حساب اتفاق سفته داشتم به مبلغ خیلی کمتر از بدهیشون ‌خواستم حداقل اون و امضا کنند که مدرک داشته باشم ایشون هم سفته به مبلغ ناچیز ۴میلیون رو امضا کردن وخواهش ‌التماس که به صد و ده اطلاع ندم به ناچار گفتم که حداقل این سند و ازش داشته باشم فرداش این خانم چون دیگه مطمعن بود که هیچی تهدیدش نمیکنه شروع کرد به دادن پیام هایی که هیچ کاری نمی توتی کنی و من به تو هیچ بدهی ندارم منم این مبلغ ناچیز و به اجرا گذاشتم فقط هم به خاطر اینکه حیثیتی شده بود پارسال به این ور سه بار اعتراض کردن واخر شورای حل اختلاف به من بلاغیه رد صلاحیت دادن بدون اینکه منو بخوان
ممنون میشم راهنمایی کنید که چرا رد صلاحیت شدم

مشاوره حقوقی سفته
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال مبهم است.‌ باید علت رد صلاحیت را مشخص کنید

با سلام
رسیدگی به خواسته ی مبلغ چهار میلیون در صلاحیت شورای حل اختلاف میباشد و نمیتواند عدم صلاحیت صادر نماید مگر اینکه موضوع دیگری مانند خیانت در امانت یا نظایر ان مورد بحث باشد که ارجاع امر به دادسرا خواهد شد

سلام
باید مشخص نمایید علت صدور قرار عدم صلاحیت چه بوده تا بتوان در این مورد راهنمایی لازم را به شما داد.

دلیل رد صلاحیت را اظهار ننمودید چون که با توجه به مبلغ ۴ میلیون تومان موضوع در صلاحیت رسیدگی شورا می باشد

باسلام رد صلاحیت زمانی صادر می شود محل سکونت خوانده درحوزه کاری شمرای که رد صلاحیت داده نباشد شما به عنوان خواهان با استناد به دو شاهد به همراه سفته مجدد دادخواست مطالبه وجه سفته بدید وآدرس خوانده درست اعلام نماید واگر آدرس ندارید مجهول المکان بزنید .

درود بر شما، بایستی ابتدا جهت رد صلاحیت مشخص شود، تا بتوان نظر دقیقی بیان کرد.

به احتمال زیاد در دادگاه محل اقامت خوانده طرح دعوی نکردی