گفتم همه ی مهریه رو میبخشم طلاقم بده راضی نمیشه؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱,۰۹۹ #47320706

سلام من ۲ سال و نیم پیش به اجبار خانواده با شخصی عقد کردم و الان نفقه و مهریه رو اجرا گذاشتم که زوج راضی به طلاقم بشه و هنوز دوشیزه هستم ولی وضع مالی خانواده نامزدم عالیه و هیچ مشگلی بابت قسط های مهریه و نفقه ندارن و من گفتم همه ی مهریه رو میبخشم طلاقم بده راضی نمیشه میگه ۴۰۰ ملیون ضرر کردم ضررم رو بده بعد طلاقت میدم چند ین اظهار نامه هم بابت برگزاری تشریفات مراسم عروسی و ارسال شماره تماس برای برقراری ارتباط و ارسال شماره کارت بابت پرداخت نفقه فرستاده که هیچ جوابی ندادم چیکار کنم راضی به طلاق بشه ترو خدا کمک کنید تا چند سال میتونه منو بلا تکلیف بزاره بمونم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام زوجه جهت طلاق باید اقدام به احرازواثبات عسروحرج خود نماید.

طلاق شما تنها با توافق با ایشان یا اثبات عسر و حرج ممکن خواهد بود

با سلام، مهریه رو که به اجرا گذاشته اید با نفقه ادامه دهید این امر شاید باعث شود راضی شوند چون شما ملزم به تمکین هم نیستید

زوجه برای اینکه بتواند طلاق بگیرد باید عسر و حرج خود را به اثبات برساند .می توانید مهریه خود را به اجرا بگذارید

در صورت اثبات عسر و حرج می توانید طلاق بگیرید

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود

زوجه برای طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات کند.