آیا این شهادت و صورتجلسه پلیس دلیل کافی برای احضار من به دادسرا ست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۶۷ #47308197

با سلام و احترام و آرزوی تندرستی
متاسفانه یه آقایی بهمراه مادرشان (هر دو اسمشان در قسمت شاکیان پرونده است) از بنده به صورت واهی با عنوان توهین و تهدید شکایت کرده اند،(حقیقتش کاملا اتهام دروغه و اونها بودن که به من توهین کردن)، تنها مدرکی که وجود دارد گزارش پلیس است که نوشته در این تاریخ و این مکان، این دو نفر (مادر و پسر) از اینجانب بابت تهدید و توهین شکایت دارن.
بعد دو ماه من به دادسرا احضار شدم، به قاضی پرونده گفتم که من این پسر رو تهدید نکردم، بلکه اونا بودن که با من درگیر شدن، قاضی پرونده در جواب به من گفت که مادرشان شهادت دادن که در ان تاریخ و مکان، شما پسرم رو تهدید کردی،
آیا مادر شاکی ، که خودش هم در همین پرونده شاکی بنده است، می تواند علیه من شهادت بدهند؟
به قاضی پرونده هم گفتم ایشون خودش شاکی پرونده هست و مجاز نیستن علیه من شهادت بدن، گفتن اعتراض تون رو بنویسید بررسی می کنیم.
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . اثبات ادعا بر عهده شاکی میباشد همچنین میتوانید شاهد را جرح نمایید .

با سلام، میزان تشخیص اعتبار شهادت با قاضی است

می تواند شهادت دهد و تشخیص اعتبار شهادت شهود با دادگاه خواهد بود

باسلام
بار اثبات ادعا بر عهده شاکی میباشد .

با سلام.شاکی باید ادعای خود را ثابت کند و صرف ادعا کافی نیست و همچنین شما میتوانید جرح شاهد کنید

هر کس. مدعی است باید بتواند ادعای خود را ثابت کند

مدعی باید ا عای خود را ثابت کند