ایا کپی تقسیم نامه و بدون امضا وراث قابل استناد است؟

پرسیده شده
۳۴ پاسخ ۴۹۱ #47288906

با سلام
در دعوی تصرف عدوانی شخص متصرف کپی تقسیم نامه و بدون امضاه اراعه داده و یک صلح تامه که طبق همین تقسیم نامه اراعه دادگاه داده ایا قابل استناده این مدارک .
من باید چه نوع دفاعی در مورد این مدارک کنم انکار یا تردید یا این که خود دادگاه
قبول نمیکنه ممنون بابت راهنمایی خوبتون

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۳۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به عدم امضا استناد نمایید. در جلسه اول درخواست اصل اسناد نموده و سپس ادعای انکار و تردید و یا جعل بسته به مورد نمایید.

خیر بدون امضا فاقد ارزش است

سلام
خیر ، اعتباری ندارد

سلام وقت بخیر .باتوجه به امضا نداشتن وکپی بودن تقسیم نامه اعتباری ندارد وقابل استناد نیست

باید کلیه وراث تقسیم نامه را امضا کنند.

باسلام
خیر تقسیم نامه بدون امضا قانونا بی ارزش هست

درود در صورت نداشتن امضا هیچگونه اعتباری ندارد