وضعیت این ملک چه می شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۲۷ #47284538

با سلام بعد از فوت پدربزرگم بین فرزندان او در ارتباط با فروش خانه اختلاف نظر افتاده و سه نفر از هفت فرزند او قصد فروش دارند در حالیکه بقیه فرزندان قصد خرید سهم آن سه نفر و نگهداشتن ملک پدربزرگم را دارند.آیا با شکایت اون سه نفر ملک پلمپ میشه و کسی تا زمان تعیین تکلیف اجازه ورود نداره؟و مدت زمان معمول رسیدگی تا اجرای حکم تقریبی چقدر هست

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام نمی توان موضوعی را پیش بینی نمود اما می توانید برای مهر و موم ترکه اقدام نمایید

به طور کلی امکان پیش بینی زمان نیست، با مهر و موم ترکه تا تعیین تکلیف نهایی امکان استفاده نخواهد بود

درود
اگر دادخواست مهر و موم و تقسیم ترکه داده شود تا تعیین تکلیف نهایی دادگاه ملک مهرو موم خواهد شد .زمان قابل پیش بینی نیست وبه عوامل مختلفی بستگی دارد .

باسلام واحترام بله تازمان تعیین تکلیف امکان استفاده وجود نداشته و مدت زمان بطور دقیق قابل پیش بینی نمیباشد

سلام زمان دقیق و مشخصی را نمیتوان اعلام نمود .تقاضای مهر و موم ترکه مطرح شود و در صورت موافقت با تعیین کارشناس و قیمت گذاری ملک میتوانید سهم سه نفر را خریداری نمایید

در صورتیکه توافقی میان وراث حاصل نشود هریک از ورثه میتواند درخواست مهر و موم و تقسیم ترکه را کرده و تا زمان اتخاذ تصمیم از سوی دادگاه ملک پلمپ خواهد شد . البته این امر بستگی به شرایطی دارد که باید با بیان جزئیات بررسی شود .