چیکار کنم تودوراهی موندم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۹۲۷ #47282678

سلام شوهرم از خونه انداختم بیرون ومنم صورتجلسش کردم وامروز اومدن دنبالم که برم سرخونه زندگیم چیکار کنم که بعدا پشیمون نشم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در ابتدا اخذ تعهد کتبی و در صورت بروز رفتار غیر قانونی جدی توسط ایشان از حق مهریه خود استفاده و قسمی از آن را به اجرا بگذارید

اگرمطمعنید ازایشان تعهد کتبی بگیرید

از ایشان تعهد بگیرید بخشی از مهریه و حق طلاق هم بگیرید

سلام و درود
از ایشان تعهد کتبی بگیرید

با سلام
دراین خصوص بستگی به خودتان دارد اگر دفعه اوله و مطمئن هستید که دیگر از این اتفاقات نخواهد افتاد که برگردید سر زندگی
جهت محکم کاری از وی یک تعهدنامه بگیرید که دیگر چنین کاری نخواهد کرد

تعهد بگیری که خیلی بهتره

بسمه تعالی: بسیار مبهم و سربسته نوشتید خواهر گرامی . توجه بفرمایید شوهرتان شما رو انداخته بیرون بعد صورتمجلس کردید وبعد اومدن دنبال شما چیکار کنید پشیمان نشوید .. حالا خودتون بفرمایید چی میشه ؟؟
اما با توجه به اینکه وظیفه ما استفهام از مبهمات نیز هست لذا با چند سوال از شما میشود به بهترین جواب برای شما رسید .. بنابرین در کمال آرامش و تامل سوالات رو جواب بدید نتیجه رو خدمتتون عرض خواهم کرد . و اما سوالات ...
الف) همسرتون چند سال داره و چقدر اختلاف سن دارید و چند ساله که ازدواج کردید ؟
ب) آیا دوستش داری و حاضر به ادامه زندگی تحت هر شرایطی با ایشان هستی ؟
ج) چقدر در زندگی مشترکتون نسبت به اخلاق و رفتار همسرتون آگاهی دارید ؟
د) معیار و ملاک خوب و بد ، برای یک همسر ایده آل را میدانید ؟
ه) چند ساعت در روز با همسرتان سپری میشود ؟
و) آیا نکات مهم شخصیت همسرتان از نظر شکست غرور و یا غرور بخشیدن به او را میدانید؟
ز) چرا سعی دارید همسرتان را خلاف واقعیتهای وجودی ایشان جلوه بدید؟
ح) آیا میدانید که خود شما از این مقوله حمایت میکنید و در حال حاضر سعی در بیشتر عصبانی کردن همسرتان تلاش میکنید نه اینکه بخواهید او را به مصالحه و مسالمت بکشانید ؟
ط) چرا زود دیگران در شما تاثیر میگذارند بدون آنکه تلاش کنید به واقعیت برسید؟
ی) و در آخر : چرا احساس میکنید همسرتان را باید زیر نظر داشته باشید و بعضا با دخالت های بیجا در امورات او ، همسرتان را تحت کنترل قرار میدهید ؟
خب جوابها را که بدهید حتما به شما میگویم که چه تضمینی برای ادامه زندگی از همسرتان بگیرید تا دیگر دچار مشکل نشوید ...
در نهایت توصیه من به شما خواهر بزرگوار ، آشتی کردن با خداوند متعال و استعانت از درگاه باریتعالی ست ..