میزان نقفه ای که به من تعلق میگیرد به چه میزان است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۹ #47273004

سلام
میزان درآمد همسرم حدود ۲-۳ میلیون ماهانه است و پدر شوهرم حدود ۱۰ میلیارد سرمایه دارد(ملک مسکونی و مغازه) و ازین مغازه ماهانه ۳ میلیون اجاره به همسرم داده میشود که با درامد خود همسرم ماهانه حدود ۶ میلیون میشود،
همسرم دیپلم و من درحال ادامه تحصیل (کارشناسی)هستم و پدرم بازنشسته دولت و ۲ ملک در تهران (پیروزی)حدود ۱۰۰ متر دارد و پدرم لیسانسه هستن.

حالا نفقه بنده طبق وضع مالی و تحصیل خودم و پدرم و درامد همسرم و سرمایه پدرشوهرم چقدر حدودا تعیین میشود؟

من ۸ ساله ازدواج کردم فرزند هم ندارم و ملکی که در آن سکونت داریم به نام پدرشوهرم است و هیچ اجاره ای پرداخت نمیکنیم،و فقط سال ۹۷ و ۹۶ ماهانه ۱ میلیون نفقه دریافت میکردم، برای هزینه (تحصیل،درمان،پوشاک،خوراک، تا حدودی خرید منزل مانند میوه جات و سبزیجات و خرده ریزه غیر از گوشت و مرغ که خود همسرم ۳-۴ ماه یکبار انجام میدادن)حالا که همسرم ۴ ماه است نفقه نمیدهد، میزان نفقه من حدودا چقدر میشود؟
و اینکه املاک پدر شوهرم بنام همسر بنده ثبت محضری شده، اما صلح عمری به پدرشوهرم شده است.

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اموالی که به نام شوهر شماست به عنوان مهریه قابل توقیف است و نفقه هم حدود یک میلیون تا یک میلیون و پانصد هزار تومان تعیین می شود .

سلام میزان نفقه توسط کارشناس رسمی دادگستری با توجه به شان و موقعیت اجتماعی شما و تمکن مالی همسرتان تعیین می شود.