با تهمت سرقت زدن بدون مدرک، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۹ #47271787

باسلام یه نفر گزارش داده که من در ساعت ۲/۳۰ شب در بیرون هستم و همان روز در سطع شهر دزدی وسایل ماشین شده و الان منو بردن کلانتری و اگاهی بعد گفتند برو و فلان من پیش بازپرس و دادستان رفتم و شخصا دادستان به اگاهی گفت پرونده را به من بفرستیند و دزدی کار این نیست همچنین شاکی گفته من خودم هم وقتی در حلوی ماشینم بود همین ساعت دیده در صورتی که هیچ کاری نکرده و همش دورغه ولی شاکی اول گفته من دست بردار نیستم این همون دزده ست که من بعد اینکه شاکی اومده در محله و سرکار ابرویزی کرد من به کلانتری رفتم و نامه نوشتم و طرف دیگه کاری با من نکرد ولی امروز باز شنیدم که همسایه مون هم با این طرف رفتند از دادگاه شکایت کردند علیه من که وسایل را من بردم در صورتی هیچ مدرک نداره و شاهد هم که نمیدونم دوروغ گفته یا چرا اینکار را کرده و همچنین اون گزارشگر را در ساعت ۳/۳۰ شب دوربین مداربسته من دیده و ظبط کرده حالا با این جریان قاضی چه دستور میده یا بازم به زندان میرم در صورتی که اصلا کار من نبود و نمیدونم کی داره اینکارها را میکنه و تقصیر من میندازه

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بایستی این موضوع اثبات بشه این موضوعاتی که گفتید اتهام است تا ثابت نشه مجازات نمی شوی