اشخاصی که شکایت کردم نیامدند دستور نشر آگهی دادیم؛ چه کاری لازم است انجام دهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۶ #47260022

سلام
بنده در جلسه اول رسیدگی در شورای حل اختلاف حضور پیدا کردم
و تمام صحبتام رو کردم
اما اشخاصی که شکایت کردم نیامدند
دستور نشر آگهی دادیم
و چون شهر رسیدگی به شکایت جای دیگریست و بنده ساکن مشهد هستم
شورا گفت نیاز به حضور مجدد من نیست
جلسه دوم رسیدگی دو هفته دیگرست
آیا من باید کاری بکنم؟
نامه ای چیزی باید ارسال کنم یا دیگ نیاز به کاری نیس و کاری نکنم؟

موضوع شکایت تنظیم سند هستش

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .نیاز به اقدام خاصی نیست وقت رسیدگی میتوانید لایحه ارسال نمایید

نیازی ب حضور شما نیست در صورت ابلاغ از ثنا در شعبه باید حاضر شوید.

با درود نیاز به حضور شما نیست لیکن میتوانید طی لایحه ای دفاعیات خود را به آن شعبه از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ارسال نمایید

شما دادخواست خودرا دادید بنظر نمیرسد شما نیاز باشد
منتظر باش تا احضار شوید

تا زمانیکه از طریق سامانه اطلاع رسانی نشده نیازی به حضور نیست

خیر لزومی به اقدامی توسط شما نیست تنها اگر لازم است در خصوص پرونده موضوع دیگری بیان نمایید با لایحه و یا حضور در جلسه آن را اعلام نمایید.

درود بر شما، چنانچه شورا به شما اعلام کرده نیازی به حضور نیست، نیاز نیست اقدامی انجام دهید، لکن اگر اقدامی لازم باشد، به شما از طریق ثنا ابلاغ خواهد شد.