بدلیل ترک منزل همسر چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۷۶ #47244896

سلام خسته نباشید.همسر بنده ۲ ماهه گذاشته رفته خونه پدرش پدرم و عموم و خودم هم رفتیم برنگشته وتمکین دادم بازم برنگشت رفتیم شورا هرچی اسرار کردیم و گفتم هرچی تو بگی برگرد برنگشت درخونه مستقل زندگی میکنه البته مستعجر هستیم از خورد وخوراک یا پوشاک هیچ کمو کسری نداره هروقت هم خواسته رفته خونه پدرش نزدیکه ۷ ماهه هم رابطه جنسی با من نداره من شغل هم دارم درامدی هم دارم که بتونم زندگیمو بچرخونم الان من چیکار کنم نمیخوام هم طلاق بدم میخوام برگرده کمکم کنید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود باارسال اظهارنامه تقاضای تمکین کنید اگر پاسخی داده نشد سپس دادخواست تمکین نمایید

سلام
دادخواست الزام به تمکین از طریق دفاتر خدمات قضایی

سلام و درود
در توضیحاتی که بیان نموده اید بیان نشده که آیا دادخواست تمکین از سوی شما منجر به صدور رای قطعی شده است یا خیر؟
اگر زوجه مطابق رای دادگاه الزام به تمکین شود و تمکین ننماید، ناشزه محسوب و دیگر نفقه به وی تعلق نخواهد گرفت. اما ضمانت اجرایی خاصی که زوج را ملزم به تمکین نماید، وجود ندارد.(یعنی به اجبار نمی توان زوجه را وادار به تمکین نمود)

دادخواست الزام به تمکین بدهید .

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیددادخواست الزام به تمکین را تنطیم نمایید .

باسلام
وقت شمابخیر،درصورتی که پس ازثبت دادخواست الزام زوجه به تمکین وصدور حکم محکومیت ومنقضی شدن ۱۰روز ازتاریخ صدوراجراییه زوجه مبادرت به تمکین ننمایدشمانمیتوانید همسر رامجبوربه تمکین نمایید بلکه صرفا نفقه زوجه باصدور گواهی نشوز ساقط می شود وشما میتوانید ازدادگاه تقاضای ازدواج مجددنمایید.

با درود میتوانید الزام به تمکین مطرح بفرمائید