آیا شکایت تصرف عدوانی کنم یا مزاحمت ملکی؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۰۹ #47226713

با سلام. قطعه زمین قولنامه ای سال ۹۶خریداری کردم
شخصی مدعی می‌باشد که این زمین مطعلق به من می‌باشد و. برای. ادعای خودش یک. عدد کپی صلح. نامه. ویک عدد تقسیم نامه. بدون امضا می‌باشد را دارد. و طبق این مدارک. میفرماید این زمین منه
به من میگه شما برو شکایت کن
با این تفاسیر من به نظر شما اساتید چه نوع شکایتی کنم از این شخص. وچه نوع دفاعی در قبال کپی از مدارک این شخص کنم
ممنون. میشم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه ملک را تصرف نموده اند با عنوان تصرف عدوانی شکایت بفرمایید .

اگر تصرفی توسط ایشان صورت نگرفته نیاز به تقدیم شکایت نیست...

با سلام
شکایت خود را تحت عنوان تصرف عدوانی مطرح کنید

باسلام تحت عنوان تصرف عدوانی می توانید اقدام به شکایت کنید

سلام و عرض ادب
در صورتی که متصرف زمین می باشد شکایت تصرف عدوانی مزاحمت و ممانعت توامان صورت پذیرد
در صورتی که متصرف نمیباشد و صرف ادعاست ، دادخواستی با عنوان اثبات مالکیت به طرفیت تمامی مالکین پلاک ثبتی اقامه گردد . توجه داشته باشید مالکین پلاک اشخاصی هستند که به استناد قانون ثبت برای آنان سند تک برگ صادر شده یا در مراحل مقدماتی ثبت می باشند

باسلام و درود اگر ایشان ملک شما را تصرف نموده، امکان شکایت تصرف عدوانی وجود دارد.

سلام.علیه شکایت تصرف عدوانی بکنید.....