آیا این برگه دستنوشته با امضای شخص میتواند سند محکمی در دادگاه باشد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۵۳ #47220162

بنده درگیر پرونده ای هستم که شاکی بابت تسویه حسابی (حدود ۵۰ میلیون )که از کارت ایشان انجام شده است بابت استرداد مال پرداختی شکایت کرده اند و تقاضای استرداد ۵۰ میلیون را دارند با توجه به اینکه بنده ادله و سندی همچون دستنوشته و امضای ایشان و اعلام ادعا نداشتن در خصوص تسویه انجام شده را دارند
(در برگه دست نوشت اقرار کرده اند ادعایی نخواهند داشت و امضا نموده اند)
با تشکر از وکلای گرانقدر

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود به عنوان سند عادی قابل استناد می باشد.

اگر اصالت و صحت اقرارنامه عادی ایشان تایید شود، حکم به استرداد مال داده نخواهد شد

با سلام و احترام، به عنوان سند می توانید استفاده نمایید. البته قابل انکار و ادعای جعل از سوی طرف مقابل می باشد.

درود
بله به عنوان سند عادی قابل استناد می باشد.

باسلام
قابل استناد میباشد و در صورت انکار و ادعای جعل رسیدگی خواهد شد

سلام بله ادله و مدارک خود را به دادگاه تحویل دهید

درود بر شما، این دستنویس به عنوان سند عادی معتبر است، لکن ممکن است بر آن ادعای جعل یا انکار صورت گیرد که مستلزم بررسی و رسیدگی در مراجع قضایی خواهد بود.