نمی‌توانم قسط وام ۱۰ میلیونی را پرداخت‌ کنم؛ بانک گفته پیگیری حقوقی‌ میکنه چیکار کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۶۰ #47211957

یک وام ۱۰ میلیون تومان در سال گذشته گرفتم بعد از پرداخت ۳ قسط آن مابقی را نتوانستم پرداخت کنم امروز از بخش حقوقی بانک تماس گرفتن که شکایت میکنن
چیکار میتونم بکنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق دایره حقوقی بانک اقدام و مراحل و چگونگی اقدام را پیگیر باشید .

سلام
اگه بانک اقدام به طرح دعوا کند از شما ویا ضامن معوقات را وصول خواهد کرد ازطریق توقیف اموال و یا حکم جلب

با سلام
با مسئول حقوقی بانک مشورت نمایید و مهلت بخواهید.در اکثر مواقع مهلت می دهند.

با درود بر روی وثیقه ها می‌توانند اقدام کنند بهتر است با واحد حقوقی و قسمت تسهیلات وارد رایزنی شوید و مهلت بخواهید.

بانک از طریق ضمانت های ماخوذه می تواند اقدام کند.

شما باید از طریق دایره حقوقی بانک مشکل خود را پیگیری نمایید

سلام . معمولا سفته بعنوان ضمانت میگیرند و می تونن روی اون اقدام کنن