خیانت در امانت رو چطور میتونم پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۵۱۶ #47151056

سلام من دو سال پیش یه سگ پاکوتاه امانت گذاشتم پیش یه پانسیون حیوانات که چند روز برام نگه داره و روزانه هزینش و پرداخت کنم بعد از چند روز اون اقا دیگه جواب تلفن من و نداد بعد از کلی پیگیری کردن فهمیدم که سگ من و فروخته و بهم میگه فرار کرده هر روز کار من شده گریه و زاری چطور میتونم اقدام کنم برای گرفتن سگم یا اگه نیاز به شکایت هست چطور باید اقدام کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید با عنوان خیانت در امانت شکایت بفرمایید
شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت بفرمایید

سلام شکایت خیانت در امانت رو از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید

وقت بخیر از طریق دفتر خدمات قضائی شکایت خود را ثبت کنید .

با سلام .از طریق خدمات قضایی طرح شکایت نمایید مدارک خودرا تقدیم دادگاه نمایید .

شکایت خیانت در امانت رو از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید با توجه ب توضیحات شما جرم مذکور محرز هست و امکان موفقیت ب استناد ادله و شواهد وجود دارد

سلام.از طریق دفتر خدمات قضائی شکایت خود را ثبت کنید ....

سلام.طبق قانون با داشتن دلایل ومدارک محکمه پسند اقدام کنید...