میخواهم از دادگاه حقوقی رسیدگی بشه چطوری این کار را بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۰ #47143969

سلام

تو یک پرونده چند بار میشه اعاده دادرسی داد؟
چکی دارم پنج میلیون تومانه نمیخوام در شورا رسیدگی بشه میخوام از دادگاه حقوقی رسیدگی بشه چطوری این کار را بکنم؟

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مطابق قانون در صلاحیت ذاتی شورای حل اختلاف است و قابل تغییر نیست .

با سلام و احترام
اگر بهتی خواسته کمتر از ۲۰ میلیون تومان باشد باید در شورا رسیدگی شود

مطالبه خواسته شما با توجه به مبلغ صرفا در صلاحیت شورای حل اختلاف است. صلاحیت اجباری است

طبق قانون دعاوی مالی تا۲۰میلیون تومان در صلاحیت شورای حل اختلاف است . ولاغیر.

صلاحیت ذاتی محاکم به دلخواه قابل تغییر نیست و اجباری است.
اعاده دادرسی شما اگر منطبق با یکی از بندهای ماده ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی باشد میتوانید اعاده دادرسی نمایید:
ماده ۴۲۶
نسبت به احکامی که قطعیت یافته ممکن است به جهات ذیل درخواست اعاده دادرسی شود :
۱- موضوع حکم مورد، ادعای خواهان نبوده باشد.
۲- حکم به میزان بیشتر از خواسته صادر شده باشد.
۳- وجود تضاد در مفاد یک حکم که ناشی از استناد به اصول یا به مواد متضاد باشد.
۴- حکم صادره با حکم دیگری در خصوص همان دعوا و اصحاب آن، که قبلا توسط همان دادگاه صادر شده است متضاد باشد بدون انکه سبب قانونی موجب این مغایرت باشد.
۵- طرف مقابل درخواست کننده اعاده دادرسی حیله و تقلبی به کار برده که در حکم دادگاه موثربوده است.
۶- حکم دادگاه مستند به اسنادی بوده که پس از صدور حکم جعلی بودن انها ثابت شده باشد،
۷- پس از صدور حکم، اسناد و مدارکی به دست اید که دلیل حقانیت درخواست کننده اعاده دادرسی باشد و ثابت شود اسناد و مدارک یاد شده در جریان دادرسی مکتوم بوده و درا ختیار متقاضی نبوده است.