تجدید وقت نظارت چه معنی دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۶۴۰ #47134452

سلام خسته نباشید روز بخیر
از من و خانواده ام شکایت کردن ابلاغیه اومد برای اخذ توضیح و تفهیم اتهام بریم که من فرداش سه شنبه رفتم گفتن شنبه بیاین ضامنم بیارید بنده ضامن پیدا کردم رفتم که شنبه تعطیله سه شنبه میان سه شنبه رفتم گفتن سرمون شلوغه پنج شنبه بیاید پنج شنبه رفتیم قاضی نبود و برادرم کرونا گرفته بود گفتم نمیتونه بیاد.الان دو روزه خودم نرفتم الان این دو روز ضامنم نتونسته بیاد و برادرم هفته ی اینده قزنطینه اش تموم میشه تصمیم گرفتیم همه هفته اینده با ضامن بریم الان ولی این متن در سامانه هست
دستور قضایی مبنی بر تجدید وقت نظارت و صدور برگ جلب متهم در تاریخ ۱۳۹۹/۰۹/۱۲ صادر گردید
یعنی حکم جلب برای من خانواده ام صادر شده؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت نظارت مربوط به امور اداری شعبه است

با درود وقت نظارت مربوط به شعبه است

صدور وقت نظارت جهت مفتوح نگهداشتن پرونده و این که پرونده در جریان رسیدگی قرار داشته باشه ودستورات قضایی که صادر شده اجرا بشن .شما باید در اولین فرصت با ضامن به دادگاه مراجعه کنید.

سلام
بله. معنایش این است که برگ جلب شما صادر شده. اما چنانچه شخصا در معیت کفیل حضور یابید، جلب منتفی خواهد شد.

باسلام باضامن به شعبه دادگاه رسیدگی کننده مراجعه نماید ودرصورت حضور جلب منتفی میشود

برای متهم حکم جلب صادر شده است و پرونده تا زمان جلب متهم در انتظار تصمیم گیری خواهد بود

با سلام..
در اینخصوص به لحاظ عدم حضور متهمین برگ جلب صادر شده و پرونده تا جلب در نوبت رسیدگی است..
در اینخصوص جلب صادره با حضور در دادکاه منتفی می شود..
موفق باشید..