راه حل قانونی برای پس گرفتن سیم کارتم چیست؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۸۴۰ #47124200

سیم کارتی ۱۰ساله تا تاریخ ۱۱خرداد۱۴۰۰در تملک بنده ست و به اسم پسرعموم کردم
به دلیل مشکلات خانوادگی بدون اطلاع بنده سیم کارتم رو قطع کرده و بیزنس و تمام‌ امورات که با سیم کارت انجام میدادم رو بهم زده

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به عنوان مالک او هر گونه دخل و تصرف در مال خود را دارد. بهتر است به شیوه ای مسالمت آمیز، سیم کارت را به خود انتقال دهید

سلام و درود هیچ راهی برای شما متصور نیست

راه حل قانونی متصور نیست

با سلام، راه حلی وجود ندارد چون سیم کارت به نام ایشان است

بادرودوسلام راه حل قانونی برای پس گرفتن سیم کارت وجودندارد.

بسمه تعالی : فرض مذکور موارد مبهم دارد با این فرض مورد قانونی متصور نیست . اما فرمودید ده سال سیم کارت در دست شما و مورد استفاده شما بوده و بعد بنام پسر عموتان انتقال دادید در حالیکه سیم کارت را شرکت ها بصورت رایگان و حدااقل قیمت در اختیار همگان قرار میدهند دوم اینکه به اختیار خودتان بنام ایشان انتقال دادید در حالیکه میدانستید که خط متعلق به کار شماست پس بنام پسر عمو کردن این خط لزومی نداشته و میتوانستید خط دیگری برای ایشان تهیه کنید .و نهایتا اینکه شما در عرض این چند روز میتوانستید با افرادی که در حال معامله هستید تماس بگیرید و یا اطلاع رسانی کنید و شماره جدیدتان را اعلام فرمایید تا نیازی به پسگیری خط منتقل شده نداشته باشید . و در کل موضوع تا پسرعومیتان راضی نباشند خط مسترد نمیگردد. بهترین راه حل تماس با افرادیست که معامله میکردیدوشماره جدید رو بهشون اطلاع دهید.

اگر سند به اسم ایشان است اقدام قانونی از سمت شما متصور نیست ذ