ایا باید پولی بابت نفقه به حساب همسرم واریز کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۳۷ #47107483

با سلام
حدود ۵ ماه است که درگیر پرونده ی الزام به تمکین همسرم هستم
همین مدت است که پولی به حساب خانومم واریز نکردم
و تو این مدت همسرم در منزل من سکونت ندارد و منزل پدرشون هستن
حدود ۲۰ روز پیش دادگاه رای به الزام تمکین همسرم و بازگشت به منزل من داده بودند
امروز وکیل خانومم به نتیجه ی دادگاه اعتراض کرده و دادخواست جدیدی دادند
می خوام بدونم
۱-تو این مدتی که پول به کارت همسرم نریختم ،خانومم میتونن بر علیه من استفاده کنند؟؟؟
۲-الان با اعتراض وکیل همسرم به رای دادگاه چه اتفاقی میافته؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
۱-شما زمانی ملزم به پرداخت نفقه خواهید شد که رای دادگاه تجدید‌نظر، رای دادگاه بدوی را نقض نماید. اما در حال حاضر نیازی به پرداخت نفقه ندارید
۲-در صورتی که ایشان در تجدیدنظرخواهی موفق به اخذ رای به نفع خودشان شوند ،شما محکوم به پرداخت نفقه خواهید بود. مگر اینکه با ادله کافی و ارائه لایحه مناسب مراتب را به اطلاع دادگاه برسانید.

سلام در صورتی که دادگاه وی را محکوم به تمکین کرده است یعنی ایشان تمکین نمی کردند پس نفقه ای هم نباید دریافت کنند. درصورت تمکین مستحق نفقه خواهند بود . اگر هم درخواست نفقه کردند شما استناد کنید به رای عدم تمکین وی . که در این مدت وی تمکین نمی کردند که نفقه شامل حالشان شود.

سلام
عدم پرداخت نفقه نمیتواند علیه شما مستند قرارگیرد
اعتراض ایشان در صورت پذیرش موجب نقض رای بدوی است و بهتراست لایحه قوی در پاسخ به اعتراض ارائه نمایید

تا زمانی که نتیجه دادگاه تجدیدنظر نقض دادنامه بدوی نباشد نیازی به پرداخت نیست مگر اینکه همسرتان تمکین کند که از تاریخ تمکین مستحق نفقه است.