آیا بعد از گذشت ۵ سال شکایت ایشون وجاهت قانونی داره؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۵۴۲ #47087820

سلام
همسر سابق من حدود ۵ سال پیش به دلیل ترک انفاق محکوم به حبس تعزیری شد که اعتراض زد و براش برائت صادر شد. ( توجه بفرمایید ایشون دو سال بعد از قطعی شدن رای حبس تعزیری رفت و اعتراض زد با توجه به اینکه فقط ۲۰ روز فرصت اعتراض هست).
حالا پس از گذشت ۵ سال، رفته بابت اتهام افترا در همین پرونده شکایت کرده از من. من متاهل هستم و صاحب دو فرزند هستم و ۴ سال پیش از این آقا جدا شدم. ولی متاسفانه ایشون بعد از مدتی شروع به اذیت و آزار کرده. آیا بعد از گذشت ۵ سال شکایت ایشون وجاهت قانونی داره؟ ممنون از پاسخگویی شما وکیل بزرگوار

مشاوره حقوقی افترا
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مشمول مرور زمان شده است

با سلام
اولا ارکان تحقق جرم افترا علیه شما فراهم نمی باشد .
ثانیا موضوع مشمول‌ مرور زمان شده است پس جای نگرانی ندارد .

با سلام..
بدر خصوص موضوع مطروحه..
اولا؛ برای طرح دعوی افتـرا باید سوءنیت شاکی باید اثبات گردد که در موضوع شما صـرفا یک دادخواهی در چهارچوب قانون مطرح گردیده که هیچ سوء نیتی در آن وجود نداشـته است..
در ثانی؛ صرفنظر از لزوم داشتن سوءنیت،، با توجه به اینکه موضوع مطروحه مشمول مرور زمان شده است، لذا قابلیت طرح و امکان رسـیدگی به آن متصور نخواهد بود..
موفق باشید..

ضمنا مشمول مرور زمان نیز می شود

صرف شکایت افتراء محسوب نمی‌شود چه اینکه طبق اصل ۳۴ قانون اساسی تظلم خواهی حق مسلم هر فرد است

نگران نباشید، بر فرض ثبوت(که البته این امر به هیچ وجه افترا تلقی نمی‌شود) موضوع مشمول مرور زمان هست

با سلام
این جرم مشمول مرور زمان بوده و قابل پیگیری نخواهد بود.