مدت زمان رسیدگی به پرونده ی نفقه معوقه چقدر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷,۳۵۰ #47069397

با سلام
من (زوجه) قبلا درخواست نفقه معوقه و جاری رو داده بودم و الان مهلت ۷ روزه برای زوج در نظر گرفته شده،
خواستم بپرسم الان این روند چقدر طول می کشه که رای قطعی بیاد و بعد من بتونم حکم جلب زوج رو بگیرم چون هدفم این هست که درخواست طلاق بدم.
لطفا مراحلش رو و مدت زمانی که از الان به بعد طول میکشه تا به طلاق برسم رو برای من توضیح بدین.

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از صدور رای ۲۰ روز زمان میبرد تا رای قطعی شود و اگر زوج ۶ ماه نفقه پرداخت نکرده باشد شما میتوانید درخواست طلاق نمایید .

سلام . در مدت این هفت روز شما و زوج حق اعتراض دارید و هر یک اعتراض کند هیئت سه نفره باید اعلام نظر نماید . معمولا پرونده مطالبه نفقه تا به حکم قطعی منتهی شود حدود ۴ تا شش ماه زمان می برد .

رای بعد از ۲۰ روز قطعی می شود این از این مطلب
اما در نظر داشته باشید که اگر هدف شما تقاضای طلاق است باید شش ماه از عدم پرداخت نفقه توسط همسرتان بگذرد تا شما بتوانید به استناد بند موجود در عقدنامه از ایشان درخواست طلاق کنید