آیا اگر عمه ام همین اعتراض را در دادگاه تجدید نظر بدهد ممکن است که اعتراضش وارد تشخیص داده شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۷ #47067706

با عرض سلام و وقت بخیر
بنده بعنوان ورثه ی پدر مرحومم بهمراه عمه ام در ملک پدر بزرگ مرحومم بطور مشاع ورثه هستیم
مادربزرگ بنده هم فوت شده و تعداد سه فرزند از همسر دیگرش دارد که از یک هشتمه مادربزرگم در ملک پدربزرگم سهم میبرند
از انجایی که پدر بنده زودتر از مادربزرگم فوت شده و ما از یک هشتمه مادربزرگم سهمی نمیبریم ، بنده فقط انحصار وراثت پدربزرگ و پدرم را گرفتم و دادخواست مطالبه ی سهم الارث دادم و دادگاه رای صادر کرد
عمه ام که طرف دعوای من است ، نسبت به رای اعتراض کرد و بیان داشت که بنده باید انحصار وراثت مادربزرگم را هم میگرفتم و ارائه میدادم که دادگاه اعتراضش را فاقد ادله خواند و اقدام به دستور صدور حکم فروش ملک (بدلیل غیر قابل تقسیم بودن) را داد که بنظرم حکم درستی است
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام ، موضوع نیازمند بررسی بیشتر است.

سلام موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سلام بله چنین امکانی وجود ندارد

بهتر است موضوع دقیقتر بررسی شود

با درود بله بنظر رای صحیحی صادر شده است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سلام اگر دادگاه دستور فروش ملک مشاعی به دلیل عدم امکان تقسیم را صادر کرده باشداین دستور قابل تجدید نظر خواهی نیست

با سلام
باتوجه به توضیحات داده شده به نظر میرسد که ادعای عمه ی شما در شعب تجدید نظر نیز رد شود چرا که شما طبق قانون ورثه پدر بزرگ هستید و از ان مرحوم سهم میبرید که طبق روال بایستی انحصار وراثت و تقسیم ترکه اشان را مطالبه میکردید که انجام داده اید و به نتیجه هم رسیده اید خدارو شکر.
اقدام شما طبق ضوابط و قانون بوده و نقصی بر ان وارد نخواهد بود نگران نباشید