مدت زمان ثبت ازدواج مجدد چقدر است برای یک مرد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۷۹ #47065822

نامزد کردم و بعد از شیش ماه توافقی طلاق گرفتیم به همین دلیل این سوال را پرسیدم تا بدانم چقدر طول میکشد که دوباره ازدواج کنم

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نامزد نبوید عقد بوده و همسر داشتید و در صورت دوشیزه بودن نیاز به عده ندارید

با سلام خدمت شما بزرگوار
برای مرد مدت ندارد فردای همان روز می تواند ازدواج نماید اما اگر شما باکره باشید و رابطه دخول صورت نگرفته باشد عده دیگر نگه نمی دارید و می توانید شما هم ازدواج کنید.البته باید پزشک گواهی دهد و برای دادگاه محرز باشد که دوشیزه می باشید.

هر زمان که بخواهید می توانید ازدواج کنید

بااحترام
میتوانید هر زمان که بخواهید ازدواج نمایید مگر موانعی باشد

درود
درصورتی که نزدیکی نکرده باشید نیاز به عده نیست و میتوانید ازدواج مجدد نمایید.

سلام
مرد بعد طلاق بلافاصله می تواند ازدواج نماید و زن نیز اگر دوشیزه باشد نیز نیاز به مدت بعد از طلاق جهت ازدواج ندارد .

با سلام بهتر بود درخواست مشاوره تلفنی دهید تا دقیقتر با رفع و ابهام به پاسخ برسید اما بطور کلی مرد به محض وقوع طلاق می تواند ازدواج کند و تابع زمان خاصی نبوده.. مضاف بر اینـکه بحث عده،، صـرفا در مورد زن می باشد.