من تنها یک منزل ۱۲۰ متری دارم؛ آیا میتونه اون رو توقیف کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۰ #47065310

همسرم قصد درخواست مهریه دارد
و اگر قبل از درخواست مهریه به خانواده درجه یک خودم انتقال با وکالت ثبتی بدم به مثلا خواهر یا پدر ایا دادگاه برای این انتقال و اینکه مبلغی رد و بدل شده تحقیق میکند

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود. وکالت را با انتقال اشتباه نگیرید و خلط نکنید. اگر به واقعه هیچ ملک دیگری‌ندارید ، از خودتان دفاع کنید که این ملک مستثنیات شما است.

تا زمانی که درخواست مهر نشود میتوانید مال را منتقل کنید. خانه با توجه به شان و شخصیت شما جز مستثنیات دین و غیرقابل توقیف است .

با سلام. با توجه به اینکه منزل شخصی جزء مستثنیات دین می باشد، شما با دفاعیات موثر میتوانید در صورت توقیف، درخواست رفع توقیف کنید ولی اگر منزل را بفروشید در اعسار شما موثر است و توجهی بابت این موضوع نمی‌شود که این خانه مستثنیات دین بوده است.
علاوه بر اینکه حتی وکالت بلاعزل هم به دیگران دهید، قابل توقیف می باشد.

باسلام
وکالت ناقل انتقال مالکیت نیست

با وکالت ملک انتقال پیدا نمیکند.و با وجود اعطای وکالت همچنان تا قبل از انتقال در مالکیت شما باقی و قابل توقیف است.

انتقال از طریق وکالت نامه مانع توقیف نمی باشد ولی اگر ملکی به غیر از منزل مورد اشاره ندارید میتوانید به عنوان مستثنیات دین درخواست رفع توقیف نمایید .

تا زمانی که درخواست مهریه داده نشده میتوانید نسبت به مایملک خود هرگونه انتقالی دهید