در مقابل شکایت ضرب و جرح همسر، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۱۹ #47045227

سلام
در منطقه محل زندگی ما ظاهرا الزام به تمکین به این صورت شده که ابتدا باید مشاوره برویم و سپس جواب مشاوره را به دفتر امور قضایی ببریم تا مراحل بعدی انجام گردد، حال با توجه به اینکه خانم بنده از من شکایت ضرب و جرح و تهمت و افترا و تخریب وسایل زده به نظر شما بنده باز هم اقدام به انجام مراحل الزام به تمکین کنم یا نه؟
البته من از اساس اتهامات ایشان را قبول ندارم و صدای ضبط شده از بد رفتارهای ایشان دارم به اضافه پیامهای تهدید و بددهنی ایشان و برادرش.
به نظر شما چکار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید چون داخل تله ای که برایم پهن کرده بودند افتاده ام احتمالا نامه پزشک قانونی را هم بصورت نمایشی تهیه کرده باشند در مورد وسایل مورد ادعای ایشان که تخریب شده قفل سازی که آورده و آنها را در نبود من خارج کرده هم هست که گفته اگه لازم باشه شهادت میدم که وسایل آرایش را از منزل خرج کرده.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایشان برای اثبات دعوای خود باید دلایل ارائه نماید مگر شما به ارتکاب ان جرم اقرار نمایید
متعاقبا شما نیز به استناد مدارکی که دارید میتوانید اقدام به طرح شکایت کنید

سلام
اگر ضرب و جرح ثابت شود تمکین شما رد می شود ولی عجالتا موضوع شاید در مشاوره خانواده مطرح و حل و فصل گردید

اگر ضرب و جرح باشد تمکین ردمیشود

ایشان باید برای اثبات ادعایشان ادله ارائه نمایند و شما نیز می توانید پیگیری دادخواست الزام به تمکین را بنمایید

خانم شما برای اثبات ادعایش حتما بایستی ادله ای ازقبیل ۲ شهود مرد ...داشته باشد تا شما محکوم شوید شماهم می توانید براساس شهادت شهود یا هر ادله معتبری ارایه بدهید تا ادعا ی وی رد شود صرف ارایه پزشکی به تنهایی چیزی را ثابت نمی کند مگر همراه با دلایل وقرائنی باشد