پرونده مختومه شده ولی حساب من باز نشده؛ چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۹۷ #47040424

سلام یک پرونده بوده است که در دادگاه همدان محکوم شدم و حساب بانکی من از طریق پلیس آگاهی همدان مسدود شده است و وقتی به بانک مراجعه کردم گفقند که نامه پلیس آگاهی همدان است الان چه کار کنم و به کجا نامه بزنم والان هم ۴سال است که پرونده مختومه شده ولی حساب من باز نشده ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به مرجعی که توقیف نموده مراجعه نمایید.

به مرجعی که توقیف کرده مراجعه نمایید

درخواست رفع توقیف را به مرجع دستور دهنده توقیف ارائه کنید.

با سلام و درود . شما میبایست تقاضای رفع توقیف را به مرجع صادر کننده دستور توقیف ارائه نمایید .

با سلام
درخواست رفع توقیف از اموال و حساب های خود به شعبه اجرا دهید

با احترام از طریق شعبه ای که حساب را توقیف کرده درخواست رفع توقیف دهید.

بنام خدا،دستور رفع توقیف حساب را به شعبه مربوطه طی لایحه ای ارائه دهید.