چجوری میتونم درخواست طلاق بدم که رای به نفع من باشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۷ #47026580

سلام وقتتون بخیر من میخوام از همسرم جدا بشم درخواست مهریه دادم در حال حاضر داره پرداخت میکنه سال ۹۶ درخواست نفقه دادم تمکین زد که رای شد به نفع همسرم فقط میتونه نفقه معوقه بهم پرداخت کنه ماهیانه ۲۵۰ من سه بار اظهار نامه فرستادم هیچ جوابی ندادن دوباره نفقه شکایت کردم هم معوقه و هم جاریه باید پرداخت کنه
الان دو سال و نیم هست که منو گذاشته خونه بابام و رفته تا این که من شکایت کردم
ممنونتون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توضیحات داده شده گنگ و مبهم است . اگر حکم الزام به تمکین شما صادر شده و از اجرای آن استنکاف ورزیده اید ، مشمول نفقه جاریه نشده و قادر به طلاق نیز نخواهید بود . تنها راه شما تمکین است تا بتوانید از ذیل نشوز خارج شده و بعدا اقدام به درخواست طلاق نمایید .