آیا با وجود صورت جلسه فحاشی توسط پلیس باز من میتوانم شکایت نمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۳۰۰ #47026141

سلام من با خانوم مشکل داشتیم وپلیس داشت صورت جلسه تنظیم می کرد که پسر عمه خانوم شروع به فحاشی کرد پلیس هم در صورت جلسه درج کرد که این فحاشی کرده است.
حالا من می توانم شکایت کنم؟
جلو کسبه محل این کار را انجام داد نیازی به استشهادیه است؟
پدرم و برادم حضور داشتند آنها می توانند در دادگاه شهادت بدهند؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود

شکایت حق قانونی و شهروندی شماست با صورتجلسه تنظیمی و شهادت شهود میتوانید علیه این شخص شکایت نمایید

بله منعی برای شهادت اقوام نیست و می‌توانند شهادت دهند ب دفاتر خدمات قضایی مراجعه و با استناد ب استشهادیه و صورتجلسه پلیس شکایتی مبنی بر فحاشی تنظیم کنید اگر مشمول قذف نباشد مجازات آن جزای نقدی خواهد بود

سلام، از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مستد به شهادت شهود و گزارش کلانتری شکایت توهین و افترا مطرح نمایید

بهتر است که استشهادیه تنظیم کنید و علیه ایشان میتوانید شکایت کیفری کنید.

با سلام
بله می توانید شکایت کنید به جرم توهین ،و اگر خدایی نکرده مشمول قذف و تهدید باشد شکایت مطرح کنید
و برای نتیجه گرفتن صد در صدی بهتر است تمام مواردی که فرمودید را دردادگاه حاضر کنید

بله می توانید از شخص نامبرده شکایت کنید ولیکن برای اثبات ادعای خود هم به صورتجلسه پلیس و هم به شهادت شهود استناد نمایید. بهتر است شهود از کسبه محل باشند و شهادت پدر و مادر شما با توجه به اینکه جزء بستگان درجه یک شما هستند تشخیص اعتبار ارزش شهادت آنها با قاضی پرونده است و ممکن است شهادت آنها پذیرفته نشود.