آیا چک فوق برگشت می‌خورد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۴۵ #47023229

سلام و خسته نباشید
من بابت طلبم از فردی چک صیادی گرفتم که به اسم اینجانب هم ثبت شده است
روز نقد شدن چک، صاحب چک با من تماس گرفتن که اگه میشه سه روزی صبر کنم تا موجودی چک فوق را کامل کنن
من بعد از سه روز صبر کردن، به بانک مراجعه کردم که با مسدود بودن چک روبرو شدم
آیا میتوانم چک رو برگشت بزنم و این که سر تاریخ چک رو برگشت نزده ام از نظر قانونی فرق دارد یا نه؟

مشاوره حقوقی چک
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود. مشکل قانونی ندارد ،میتوانید برگشت بزنید و گواهینامه عدم پرداخت از بانک اخذ و اقدام حقوقی نیز طرح نمایید

بله ایرادی از نظر ارائه به بانک جهت وصول نخواهد داشت

بله می توانید چک رو برگشت بزنید و گواهی عدم پرداخت بگیرید از طریق شکایت حقوقی یا کیفری وجه چک رو مطالبه کنید البته شکایت حقوقی برای مطالبه وجه چک است ، شکایت کیفری در صورت دارا بودن شرایط برای تنبیه صادرکننده چک است

سلام، بله، میتوانید چک را برگشت بزنید و گواهی عدم پرداخت دریافت کنید.

باسلام واحترام بله امکان برگشت زدن چک ودریافت گواهی عدم پرداخت وجود دارد

با سلام بله می توانید نسبت به برگشت چک اقدام نمایید و اگر شاهد دارید که صاحب حساب با شما تماس گرفته و گفته که سه روز مهلت بده من موجودی حساب را کامل کنم بعد چک را مسدود کرده شما می توانید به عنوان کلاه برداری نیز از ایشان شکایت کنید

سلام وقت بخیر میتوانید چک را برگشت بزنید و ایشان باید علت مسدودی را توضیح دهند .