با استفاده از چه مدارکی توانسته از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۹ #47017772

با عرض سلام خدمت شما وکلا محترم
بنده ۲۷ شهریور یک ابلاغیه برایم آماده است که برداشت غیر مجاز از حساب ( کلاهبرداری رایانه ای ) کرده ام در صورتی که بنده در حوزه اینترنت فعالم ولی کلاهبرداری ابدا و همچنین اصلا فرد را نمیشناسم و مال ساری هست ( بنده تهرانم ) حال میخواستم بدانم با اینکه بنده کاری نکردم و حتی پرینت تمامی حساب های بانکیم را چک کردم و آماده برای دفاع کردم ولی حتی ایشون رو نمیشناسم و مجبورم ۱۰ مهر ساعت ۱۰ به ساری برم میخواستم بدونم که ایشون با استفاده از چه مدارکی تونسته شکایت کنه؟
وقتی من هیچ کاری نکردم یعنی مدرکی چیزی بوده؟
دوم اینکه چه مدارکی ببرم در این زمینه کمک میکنه به تبرئه شدنم؟
خواهشا به دو سوال جواب بدید
سپاس

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
احتمالا ازطریق هک حساب اقدامات مجرمانه صرت گرفته است
باید پرونده و مستندات شاکی مورد بررسی قرار گیرد تا بتوان پاسخ دقیقی داد
به نظر استناد به پرینت حساب و سایر مدارک مالی بتواند کمک نماید

اثبات این امر بر عهده مدعی است و تا موضوع را ندانیم نمیتوانیم بگوییم که شاکی به چه مدارکی استناد نموده است ، مسلما تحقیقات پلیس فتا در این خصوص انجام شده که شما را برای حضور خواسته اند .

سلام
جای نگرانی نیست البته بهتر بود دادگاه به تهران نیابت قضایی می داد ولی حالا که به شما ابلاغ شده بهتر است در ساعت مقرر جهت ارائه دفاعیات در شعبه مزبور حاضر شوید توصیه می شود حتما یک کارمند با مدارک شغلی همراه ببرید که اگر برای شما قرار تامین صادر شد کفالت شما را بر عهده بگیرد.

هر کس مدعی حقی باشد باید آن را اثبات کند و مدعی‌ علیه هر گاه در مقام دفاع مدعی امری شود که محتاج به دلیل باشد، اثبات امر بر‌ عهده او است.

درود بر شما در حوزه ای تی و فن اوری اطلاعات احتمالا از شما مدرکی دال بر آ ی پی شما دارند که شکایت کردند شما باید اثبات کنید که کامپیوتر شما یک کامپیوتر مولتی یوزر هست و راس ساعت مقرر در آن شعبه حضور پیدا کنید