با رای عدم تمکین می‌توان درهمین شعبه دادخواست اعسار و تقسیط مهریه تنظیم وثبت کرد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۹۵ #46987303

باتوجه به اینکه زوجه از طریق اداره ثبت واسناد مهریه خود را اجرا و بیش از دوسوم مهریه خود را
وصول کرده ولیکن دردادگاه حکم به محکومیت مهریه ۱۴ سکه ندارم، آیا با رای دادگاه که زوجه الزام به تمکین شده و رای قطعی صادر گردیده ولیکن زوجه تمکین نکرده است با رای عدم تمکین می‌توان درهمین شعبه دادخواست اعسار و تقسیط مهریه تنظیم وثبت کرد ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر این دو مسله ارتباطی به هم ندارند

سلام
این دو ارتباطی با یکدیگر ندارد
لیکن شما میتوانید در خصوص مهریه دادخواست اعسار و تقسیط بدهید

با درود مهریه و تمکین دو بحث جدا هستند

باسلام موارد مذکور ارتباطی به هم ندارند و هریک احکام خاص خود را دارند.

با سلام
مهریه و تمکین احکام خاص خود را دارد

مهریه و تمکین دو مقوله مجزا می باشند

سلام .مواردی را که عنوان نموده اید ارتباطی با یکدیگر نداشته وهریک احکام ویژه خودرا دارند