تکلیف سرقفلی های مشمول قانون ۵۶ چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۳۱ #46970990

در قرارداد اجاره ۴۰ سال قبل و مشمول قانون سال ۵۶ مبلغی بابت سرقفلی پرداخت کردیم و طبق مدارک دیگر هم حق سرقفلی داریم اما دادگاه در حکم تخلیه به دلیل گواهی ساخت شهرداری با توجه به اینکه قرارداد مشمول سال ۵۶ است حکم به تخلیه و پرداخت حق کسب و پیشه داده است و در خصوص سرقفلی نوشته چون از ما نخواستند و در قانونک۵۶ نیست با تکلیفی مواجه نیستیم، در حالیکه ماهیت و مبلغ سرقفلی با کسب و پیشه متفاوت است و کارشناس هم حق سرقفلی را تایید کرده است.

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. عنوان سرقفلی از سال۸۶ به بعد مطرح است ومادامی که ملک وجود داشته باشد سرقفلی به قوت خود باقیست.

سلام
مادام که ملک موجود است سرقفلی نیز باقی می ماند

سرقفلی از سال ۷۶ به بعد است.

بادرودوسلام چنانچه ملک موجودباشد سرقفلی باقی می باشد.

سلام و وقت بخیر.
در قراردادهای مشمول سال ۵۶ هرچند سرقفلی وجود ندارد اما اگر آن ابتدا توسط مستاجر پرداخت شده باشد کارشناس در زمان محاسبه حق کسب و پیشه آن را هم لحاظ میکند و مبلغ حق کسب و پیشه بسیار بالاتر میرود.اگر در نظر کارشناس لحاظ شده و دادگاه هم حکم داده که هیچ اگرنه باید بصورت جداگانه به استناد سندهای پرداخت آن را جداگانه مطالبه کنید.
موفق باشد

درود در قانون مالک و مستاجر۵۶ اصلا کلمه سرقفلی وجود ندارد.

باسلام
تا ملک وجود داشته باشد سرقفلی نیز باقی است.