شروع به سرقت با رای غیابی دو سال حبس به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۷۶ #46959646

من راننده تاکسی هستم ماشین در جایی خراب شد شب همانجا ماند روز بعد بامکانیک رفتم انجا دستگیر شدم ان شب دونفر قصد سرقت از یک خانه داشتن که نافرجام مانده و فرار کردن صاحب خانه فکر میکنه تاکسی مال سارقین بوده که جامانده حالا دوسال غیابی برام امده باید چکارکنم

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
واخواهی از حکم نمایید و در جلسات دادگاه شرکت نمایید .

سلام . به حکم غیابی اعتراض کنید . دادگاه تشکیل جلسه می دهد . اسناد و مدارک خودرو را ارائه نمایید . هم چنین عدو وجود رابطه میان شما و سارقین در صدور حکم برائت به شما کمک می کند . به نظ بنده حتما برای دفاع از خود وکیل بگیرید .

باسلام اصولاً دادگاه ها را چنانچه متهم در دادگاه حاضر نگردیده اقدام به صدور رای به نفع اشد مجازات را می نمایند لذا شما می توانید با توجه به اینکه رای غیابی بوده واخواهی نموده و تقاضای بررسی و به جریان افتادن مجدد پرونده نمایید