چطور میتوانم از حقم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۱۵ #46952419

باسلام.بنده ۱۰ سال می باشد در سازمان زیر مجموعه شرکت نفت مشغول بکار هستم که با عنوان نیروی پیمانکار مشغول بکار شدم در سال ۹۷ وارد چارت سازمانی آن مجموعه شدم که پس از یک سال با توجه به سیستم حاکم باند بازی در محل کار، بنده که در سیستم جامع نفت ثبت و تمامی مستندات نشان از تثبیت جای من می باشد با نفر تازه وارد جایگزین گردیدم و اکنون تمام مزایای جایگاه شغلی من به نفر تازه کار داده میشود. چطور میتونم اثبات کنم که حق با بنده هست و باید جز عوامل اصلی حقوق و مزایای خود را دریافت کنم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری و اقدام نمایید

در دیوان عدالت اداری شکایت مطرح کنیر

با درود به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

طرح دعوا در دیوان عدالت اداری نمایید.

باسلام

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

با احترام از طریق دیوان عدالت میتوانید شکایت نمایید

باسلام
به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید .