آیا اثبات شهادت دروغ موجب ابطال حکم دادگاه می‌شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۴۵۳ #46942446

دادگاهی داشتم که توش به موجب شهادت دروغ حکم علیه من صادر شده، شکایت کیفری کردم بابت شهادت دروغ،
آیا در صورتی که بتونم تو دادسرا ثابت کنم شهادت دروغ دادند حکم دادگاه اولیه ابطال می‌شه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شهادت دروغ اثبات شود میتوانید

سلام
اگر شهادت مستند اصلی حکم بوده باشد اثبات کذب بودن ان باعث بی اعتباری دادنامه است

سلام
بله بشرطی که تنها ادله اثبات محکومیت شما شهادت شهود بوده و قطعی نشده باشه میتونید در مرحله تجدیدنظر رای رو بشکنید وگرنه از موارد اعاده دادرسی میباشد

با سلام
در صورت قطعیت رای به ضرر شما و قطعیت حکم شهادت کذب به نفع شما میتوانید از حکم اخیر الصدور از باب دلیل جدید تقاضای اعاده دادرسی کنید

با سلام
در صورت اثبات وصدور حکم قطعی در این خصوص از موارد تجدیدنظر ویا اعاده دادرسی خواهد بود.

بله در صورت اثبات میتوانید اعاده دادرسی نمایید

درصورت اثبات شهادت دروغ . می توانید