از طریق قانون میشه سن را چهار یا پنج سال کاهش داد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۸۵۶ #46942388

سلام وقتتون بخیر.من متولد ۷۹ هستم و کل زندگیم به تغییر سنم وابستست و شهرستان زندگی میکنم و آشنا در دادگاه زیاد دارم آیا میشه سن چهار یا پنج سال کاهش داد با پارتی در دادگاه یا نه؟

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بدون دلایل قانونی و محکمه پسند امکان ندارد .

با سلام خیر امکان پذیر نمی باشد تنها در صورتی که بتوانید اثبات نماید که سن واقعی شما کمتر از سن مندرج در شناسنامه تان است این امر امکان پذیر است و اثبات این که سن واقعی کمتر از سن شناسنامه ای است امری دشوار است در این خصوص می توان به شهادت شهود و ارجاع به پزشکی قانونی برای تشخیص سن واقعی استناد کرد باید توجه داشت که بر طبق ماده۲۴۱ قانون آیین دادرسی مدنی ارزش شهادت شهود با دادگاه است.

با سلام خیر امکان‌پذیر نمی باشد مگر اینکه دلایلی مستدارایه دهید مبنی براینکه سن واقعی وسن شناسنامه شما اختلاف داشته است

مخاطب محترم امکان پذیر نمیباشد، و ضمنا سنی که توسط دستور دادگاه یا ثبت احوال کم میشود، در استخدامات و غیره سن اولیه ملاک قرار خواهد گرفت

باسلام
خیر ممکن نیست مگر اینکه دلیل قانع کننده و یا شهودی مبنی بر اینکه مثلا شناسنامه متعلق به خواهر یا برادرتان بوده که احیانا فوت نموده اند و شناسنامه آنها را به شما اختصاص داده اند و دیگر برای شما شناسنامه نگرفته اند وگرنه بدون دلیل ممکن نیست

با سلام قانونا خیر ممکن نیست و نیازمند دلیل است ..اما شما سعی خودتان را بکنید

خیر اگر دادخواست کاهش سن بر مبنای واقعیت باشد با ارائه دلیل امکان پذیر است