در شورای حل اختلاف اقدام به طرح دعوی مبنی بر الزام به تمکین داده است، چه کاری باید انجام دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۴ #46939078

سلام شوهر خواهرم حدود سه ماه پیش خواهرم را به رسم مهمانی به خانه پدرش میاورد و بعد از چند روز از خواهرم درخواست میکند که به خانه پدری خود نقل مکان کنند و در خانه پدری خودش به زندگی ادامه دهند علارغم مخالفت خواهرم در مورد زندگی در خانه پدری ( زندگی با پدر و مادر و خواهر شوهر)، شوهر بعد از یک هفته به طور مخفیانه و بدون اطلاع خواهر بنده که همرش باشد اقدام به اساس کشی منزلی که چند سال اونجا مستجر بودن به خانه پدر خود میکند و بعد از دو ماه اظهار نامه مبنی بر الزام به تمکین ارسال میکند که در پاسخ به این اظهار نامه خواهرم بیان کرده که حاظر به تمکین هستند ولی به شرطی که شوهرش منزلی جدای از منزل پدری خودش اجاره و یا خرید و نسبت به تهیه جهیزیه و مایحتاج زندگی اقدام کند. که در مقابل پاسخی داده نشد و شوهرش در شورای حل اختلاف اقدام به طرح دعوی مبنی بر الزام به تمکین داده است و چند روز اینده جلسه دارن الان خواهرم چه کاری باید انجام دهد

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در جلسه رسیدگی به موضوع ، اعلام نمایند که حاضر به تمکین می باشند .و ایشان می بایست وسایل ضروری زندگی و خانه ای مستقل برای ایشان فراهم نماید