اگر تقسیم ترکه انجام بشه ایشون میتونن بخاطر مطالبه یک ششم حق خودش و همسرش از اموال پسرش زن و فرزند پسر مرحومش را از منزلشان بیرون کند؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۶۹ #46938051

دامادمان فوت شده که یک واحد آپارتمان و یک ماشین به نام خودش دارد. پدرش از ورود همسر و فرزند خردسالش به منزلشان جلوگیری میکند درواقع تصرف کرده.میخواستم ببینم آیا ایشان چنین حقی دارند؟و اگر تقسیم ترکه مرحوم انجام بشه ایشون میتونن بخاطر مطالبه یک ششم حق خودش و همسرش از اموال پسرش زن و فرزند پسر مرحومش را از منزلشان بیرون کند؟

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر ایشان چنین حقی ندارد
دادخواست تصرف عدوانی و خلع ید بدهید
ضمنا از ماترک متوفی اول باید دیون پرداخت شده و سپس مابقی بین وراث تقسیم گردد بنابراین شما می توانید با مطالبه مهریه خود اموال را توقیف نمایید

دادخواست خلع ید بدهید همچنین همسرش مهریه اش را مطالبه کند واموال راتوقیف نماید

با سلام، دادخواست خلع ید مشاعی دهید.

باسلام نسبت به خلع ید اقدام نمایید.

نسبت به خلع ید مشاعی اقدام نمایید.

سلام دادخواست خلع ید مشاعی را مطرح نمایید در صورت عدم رضایت هریک از وراث درخصوص تصرف در ملک هیچک اجازه تصرف ندارند و میبایست تقسیم ترکهدنموده تا پس از به مزایده گذاشتن ملک هریک سعم خود را دریافت نمایند

سلام .بدوا دادخواست خلع ید مشاعی دهید .اگر تقسیم ترکه شوداز لحاظ قانون ملک به مزایده می رود وهریک طبق قانون به نسبت سهم الارث حصه می برند