با استناد به پیام ها امکان اثبات رابطه نامشروع وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۲ #46931924

سلام با آقایی به قصد ازدواج رابطه داشتم اما به دلایلی جواب منفی دادم حالا بخاطر مزاحمت اون اقا میخوام اقدام به شکایت با عنوان تهدید و مزاحمت کنم باید پیام ها رو به عنوان مدرک ثبت کنم، آیا اون آقا با استناد به همون پیام ها میتونه ادعا کنه با من رابطه جنسی داشته اگر حرفی از این موارد به میون امده باشه و در صورتی که من دخترم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در ارتباط با دوشیزه بودن شما نیز امکان ارجاع به پزشکی قانونی و بررسی وجود دارد.

سلام
در ابتدا اینکه مناسب تر است اقدام به مشاوره ی تلفنی نمایید تا جزئیات این امر به شما توضیح داده شود.
در خصوص مزاحمتهای ایشان نیز میتوانید اقدام به طرح شکایت نمایید.
در صورتیکه ایشان رابطه ی جنسی را مطرح نمایند، نمیتوانند موفقیتی در خصوص ایجاد مزاحمت بدست اورند،همچنین اینکه مجازات ایشان در ارتباط با رابطه ی جنسی با شما برابر خواهد بود.

اثبات رابطه جنسی به استناد پیام امکان ندارد .

بله‌شکایت‌طرح‌کنید‌و‌طرف‌به‌زیان‌خود‌اقرار‌و‌اقدام‌نمیکنه‌و‌در‌صورت‌ادعا‌به‌پزشکی‌قانونی‌میرید‌باید‌بیشتر‌توضیح‌بدین‌‌