میتوانم از آنها شکایت کیفری نمایم من باب شکایت حقوقی و مطالبه سهم الارث؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۷۲ #46917188

با سلام
سهم الارث بنده از یک باب منزل قولنامه ای مسکونی از پدرم در زمانی که بنده ۱۰ ساله بودم توسط برادرم به یکی از خواهرهای دیگر فروخته شده بدون این که بنده یا قیم من حضور داشته باشند در حقیقت هم فروشنده و هم خریدار به فساد در معامله عالم بوده‌اند و هر یک از وراث سهم خود را گرفتند و مبلغ سهم من نیز نزد برادرم مانده که پس از رسیدن به سن بلوغ پرداخت کنند که اکنون سر باز میزنند سوال بنده این هست که آیا عمل برادر و خواهر بنده مصداق خرید و فروش مال غیر میباشد یا خیر تحت چه عنوانی میتوانم از آنها شکایت کیفری نمایم من باب شکایت حقوقی و مطالبه سهم الارث اشراف دارم در مورد شکایت کیفری و عنوان آن راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی ارث
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت کیفری فروش مال غیر اثبات سوء نیت و فروش حصه شما بدون اذن و اجازه ولی یا قیم.

سلام
دادخواست حقوقی مطالبه سهم الارث بدهید .

موضوع جنبه کیفری ندارد که بتوان شکایت کرد.

دادخواست مطالبه سهم الارث ارائه بدهید.

با سلام شما می توانید دادخواست حقوقی مطالبه سهم الارث مطرح نمایید

درود بهتراست ازطریق حقوقی پیگیری نمائید.

بهتر است دادخواست حقوقی مطالبه سهم الارث مطرح نمایید