شکایت از پدر زن، به چه صورت امکانپذیر خواهد بود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۱۰ #46912270

با سلام و احترام
من و همسرم ۳ ماهه پیش با هم بحث و دعوا داشتیم که با دخالت پدر همسرم دعوای ما شدید شد و پدر زنم گفت طلاق دخترم را از تو میگیرم، همسر بنده ۳ ماهه پیش منزل را به قصد جدایی ترک کرده اما بعد از یک ماه توانستم با خانمم ارتباط بگیرم که برگردد به زندگی و حداقل به خاطر فرزند ۳ ساله زندگیمان را خراب نکنیم، خانمم آشتی کرد و قرار بود با هم زندگی کنیم که پدر زنم امد گفت باید خانه و ماشینتو به نام دخترم کنی تا اجازه بدهم با تو زندگی کند به زور ارتباط من و همسرم را قطع کرد، همسرم من را دوست دارد اما پدر زنم خانمم را تهدید کرده اگه همینجوری برگردی سر زندگیت دیگه ما پشتت نیستیم و خانم بنده را ترسانده، حالا خانمم به خاطر اینکه پدر و مادرش را از دست ندهد پشت پدرش درامده که باید خانه و ماشینتو به نامم بزنی وگرنه جدا میشویم و ارتباطشو با من قطع کرده
اما به نام زدن خانه و ماشین به نام خانمم اصلا به صلاح نیست چون پدر خانمم اصرار به طلاق دارد.
سوال بنده این است که آیا میتوانم از پدر خانمم شکایت کنم که به زور داره توی زندگی ما مشکل بوجود میاره و نمیزاره ما به زندگیمون ادامه بدیم؟
هرچند که گفتم خانمم از ترس اینکه پدرمادرش را از دست بدهد الان پشت آنها شده، واسطه بزرگان فامیل را فرستادم پدرخانمم کوتاه بیاید اما اصلا راضی نمیشود و فقط در صورت به نام زدن خانه و ماشین میگوید اجازه میدهم دوباره با هم زندگی کنند.

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طبق اصل قانونی بودن جرم و مجازات چون هیچ تصریحی در قوانین کیفری فعلا در این خصوص موجود نیست شما نمیتوانید چنین شکایتی را مطرح بفرمایید

باسلام
پدر خانمتان مرتکب جرم نشده اند،و شما برای بهبود روابطتان بهتراست با مشاور خانواده مشورت کنید

پدرزن شما جرمی مرتکب نشده که بخواهید شکایت کنید بهتر است به جای اینکار در صدد بهبود روابط خود با همسرتان باشید و حداقل برخی از خواسته های ایشان را فراهم کنید

پدر همسرتان عمل مجرمانه ای انجام نداده است که قابلیت شکایت و پیگیری قضایی داشته باشد

شکایت از پدر خانم‌ معنا ندارد

شکایت از پدر زن بی فایده است

از پدرهمسر شما نمیشود شکایت کرد چونکه عمل ایشان واجد عنوان مجرمانه نیست. بهتر است چنانچه به همسر خود علاقه مند هستید و حفظ ایشان برای ادامه زندگی برای شما از مال و اموال بسیار مهمتر است برای دلجویی از ایشان برخی از خواسته های ایشان را برآورده کنید. تا این مشکل برطرف گردد.