توهین و تحقیر و فحاشی از طریق قانونی قابل پیگیری میباشد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۴۷ #46906752

آیا همسر حق انجام آن را به راحتی دارد؟
من شوهرم به راحتی وقتی عصبانی است یا بحثی داریم فحش می‌دهد به خانواده ام همه چیز می‌گوید
و من حقی ندارم که چیزی بگویم و جوابش را بدهم میترسم کتک بزند😔
اگر جوابش را بدهم خلاف است مثل خودش؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با ادله کافی مبنی بر انتساب اتهام به ایشان به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت فحاشی و توهین طرح کنید

سلام
وقت بخیر
توهین جرم است و در قانون برای آن مجازات تعیین شده است. (ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی) اما در صورتی در این پرونده نتیجه می گیرید که بتوانید با ارائه مدارک جرم را به ایشان انتساب دهید.

در صورت اثبات موضوع قابل شکایت می باشد

با سلام
فحاشی و توهین و افترا و تهمت و غیره همه در قانون جرم و برای مرتکب مجازات در پی خواهد داشت
لذا در صورت اثبات ادعای خود مبنی بر جرایمی که مد نظر شماست با استناد به شواهد و مدارک موجود بر علیه همسرتان اقامه دعوی نمایید .
یا اگر قصد اقامه دعوی نداشتید و در صورت تمایل از طریق مشاور خانواده اقدام به اخذ راهکار نمایید

سلام
شما بابت مواردی که گفتید می توانید با دلیل شکایت کنید اما خودتان حق ارتکاب همان جرایم را ندارید.

سلام . اگر شهود به همراه ضبط صدا یا دلایلی که جرم رو اثبات کنه داشته باشید بله قابل پبگیریه و می تونید شکایت کنید