جریمه تصادف چقدره؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۸۷ #46896595

بنده ۱۸ سالمه و بدون گواهینامه و بدون بیمه داشتم با موتور در مسیر قانونی و با سرعت مجاز حرکت میکردم که با عابری بدون وجود خط عابر و بدون توجه به دور و بر برخورد کردم
و او هیچ آسیبی ندید اما پدربزرگم به ای سی یو رفته و این عابر از قبل مشکلاتی داشته و میخواد اونهارو هم به گردن این تصادف بندازه آیا امکانش هست و جریمه چقدره؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رانندگی بدون گواهینامه جزای نقدی دارد.

سلام.رانندگی بدون گواهینامه جرم محسوب میشود...

سلام وقت بخیر
در خصوص رانندگی بدون گواهینامه جریمه اعمال خواهد شد.

رانندگی بدون گواهینامه جریمه خواهد داشت

سلام رانندگی به مدرک جرم بوده و اصضولا منتهی به جبران خسارات و پرداخت جریمه می شود

رانندگی بدون گواهینامه جرم محسوب میشود

با سلام
رانندگی بدون گواهینامه جریمه دارد