آیا میتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۵ #46894964

سلام و خسته نباشید ،
من مدت ۹ ماه برای یک شرکت کار بازاریابی انجام دادم ۸ سال سابقه بیمه دارم ، از کار تعدیل شدم ، من با شرکت هیچ قراردادی ندارم آیا میتونم بیمه بیکاری استفاده کنم این که سابقه کار من یک سال نشده تو این شرکت.

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مقرری بیکاری به به لحاظ کمبود مدت زمان کار شامل شما نمیشود.

حداقل زمان لازم برای مشمول شدن دریافت بیمه مقرری بیکاری ۱سال است که شما ۱سال نشده است.

دوست عزیز باسلام
حداقل زمان لازم برای مشمول شدن دریافت مقرری بیکاری، ۱ سال در کارگاه مربوطه می باشد که متاسفانه شما فاقد این شرط اساسی هستید
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام