دادگاه قرار عدم استماع دعوی صادر کرده تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۳۲۷ #46882442

سلام وخسته نباشید
برای من چند روز پیش یک ابلاغیه الکترونیکی آمده که عنوان آن اخطاریه تبادل لوایح است خوانده ها شرکتی بوده که من تا سال ۹۳ در آن مشغول کار بودم که اعلام ورشکستگی کرده وخواهان بانک میباشد واسم منو زدن بعنوان قائم مقام شرکت که در یک ماه پیش دادگاه قرار عدم استماع دعوی صادر کرده ممنون میشم راهنمایی کنیدکه باید چکار کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجدد اقدام به طرح دعوا نمایید...

جهت اعلام نظر نهایی بررسی مدارک ضروری است

درود می تواتید مجدد اقدام به طرح دعوا ننایید

سلام
این در همه پرونده ها انجام می شود. اگر سمتی در شرکت نداشتید مستند طی یک لایحه ای بفرستید.

بادرودوسلام مجدد دادخواست تقدیم و تنظیم نمایید.

با سلام مانع از طرح مجدد دادخواست نمی‌شود

با سلام
مانعی نیست شما دوباره نیز میتوانید اقامه دعوی کنید البته این بار با رفع نواقصی که د ادگاه برای شما ایراد و قرار عدم استماع را صادر نموده است