میخواستم بدونم امکانش هست شکایت کنم از دادسرا؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۴۹ #46866568

بنده کلکسیون کارد و سرنیزه داشتم که عید پلیس امنیت اومد و کل کلکسیون رو با خودش برد و همراه عکس گرفتن از اشیاع ضبط شده بعد از دادگاه قاضی دستور داد تعداد هفت عددش رو بهم‌برگردونن ولی متاسفانه چیزی که تحویل گرفتم مال خودم‌نبود و هفت عدد کارد قدیمی و کلکسیونی با کارد های چینی عوض شده بود به ناچار تحویل گرفتم ولی باز هم‌ موقع تحویل عکس گرفتن از اجناس تحویلی

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید علیه انها شکایت تنظیم کنید

درود به طرفیت ارگان مربوطه وشخص مورد نظر شکایت مطرح نمایید

با سلام به طرفیت شخصی که به شما تحویل داده است

وقت بخیر به طرفیت شخص یا ارگانی که این اقدام را انجام داده شکایت کنید.

باسلام شکایت خود را به طرفیت اشخاص و ارگانی که به شما تحویل داده است مطرح نمایید.

به طرفیت شخص یا ارگانی که این اقدام را انجام داده شکایت کنید.

سلام
بله ممکن است. اگر فرصت قانونی را از دست داده اید به دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید.