چطور میتوانم بفهمم که ایا طرف مقابلم به رای اعتراض کرده یا نه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۶ #46859879

با سلام در مورد یک دعوا که مربوط به ملک هست رای دادگاه به من ابلاغ شد. چطور میتوانم بفهمم که ایا طرف مقابلم به رای اعتراض کرده یا نه؟ تا الان ۱۰ روز از آخرین مهلت اعتراض گذشته است

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازطریق, سامانه ثنا به شماابلاغ میشود

باسلام شما خدمت هموطن گرامی .نوروز مبارک .شما میتوانید با مراجعه به سامانه ثنا ومشاهده به روندکارپرونده موردنظر مبنی براینکه ایا دادخواست تجدید نظرخواهی داده اند یاخیر.

به شما اطلاع داده می شود همچنین میتوانید از سامانه ثنا مشاهده نمایید

در صورت اعتراض طرف مقابل برای تبادل لوایح به شما اخطار می شود

سلام
هرگاه طرف شما از رای صادره تجدید نظر خواهی نماید یک نسخه از دادخواست تجدیدنظرخواهی ایشان به شما ابلاغ تا به اعتراض ایشان پاسخ بدهید و بعد از تقدیم دادخواست تجدید نظر خواهی یا انقضاء مدت ۲۰ روز اعتراض ، این امر مشخص می‌شود و شما می‌توانید با مراجعه به سامانه ثنا و مطالعه روند کار پرونده تان از اینکه ایشان دادخواست تجدید نظر خواهی تقدیم نمودند یا خیر مطلع شوید.

با سلام
در صورت اعتراض در فرجه قانونی اعتراض نامه و ادله برای شما ارسال میشود تا اعتراض و دفاعیات خود را ارسال نمایید